Мястото

Мястото
Чехослoвашкия клуб на ул."Кракра" 15, в чиято зала се провеждаше милонгата Танго бар

сряда, 10 октомври 2007 г.

Награда за най-редовен посетител през 2007 г.

На най-редовния посетител на милонгата "Танго бар" ще бъде връчена специална награда на последната милонга за годината. За тази цел от 10 октомври ще има специална книга на присъстващите, в която на всички желаещи ще им бъде записвано името при заплащането на входната такса за всяка милонга, която посетят. На последната милонга за 2007 г., наградата ще бъде връчена на този, който има най-много регистрирани присъствия, считано от милонгата на 10 октомври и включвайки последната милонга за 2007 г. В случай, че с еднакъв най-голям брой регистрирани присъствия се окажат двама или повече кандидата, носителят на наградата ще бъде определeн с жребий между тях.

Носители на наградата не могат да бъдат организаторите и членовете на екипа на милонгата Танго бар, както и членовете на екипа на Студио ТангерИН и посетители, които не са заплащали входната такса за милонгите.

4 коментара:

Анонимен каза...

Милонгата миналата сряда беше супер! Музиката много добре подбрана- Браво Иво! С удоволствие ще отида отново.

TANGO BAR каза...

Благодаря за хубавите думи, светла, чувствам прилив на вдъхновение :-). Надявам се за в бъдеще да става все по-добре. Все още изчистваме проблеми с техниката и логистиката на залата, но нещата взеха да се наместват и се радваме че интереса е висок - на първата милонга имаше към 60 души, на втората към 70, надявам се да продължим така...

Tzveti каза...

Zdravejte,
Imam 2 predlozhenija:
1. Ivo da vyzobnovi teoretichnite si lekcii po istorija na tangoto;
2. TanguerIN da vyzstanovi tradicijata s "cvetnite" milongi - chervena, rozova, cherno-bjala...
Tzveti
PS A-a, i oshte neshto - mozhe da uchredite nagrada za postojanno naj-stilno oblechen/oblechena tanguerin/-a - zashtoto, mislja, oblekloto e uvazhenie kym milongite, organizatorite, tancuvashtite i... ne na posledno mjasto kym samija sebe si, nali? :) Tzv.

TANGO BAR каза...

tzveti, за 1 и 2 вече мислим и се готвим, очаквайте скоро; идеята за наградата за стилно облечените ще си я отбележим, ние се радваме когато виждаме хората да идват на нашата милонга интересно облечени и ще се опитваме да го поощряваме...