Мястото

Мястото
Чехослoвашкия клуб на ул."Кракра" 15, в чиято зала се провеждаше милонгата Танго бар

понеделник, 17 декември 2007 г.

Награда за финал на милонгата Тангобар

Наградата за най-редовен посетител за 2007 спечели Цветелина Стефанова, която е присъствала на абсолютно всички Тангобар милонги. За да се определи носителя на наградата беше теглен жребий между нея и другия присъствал на всички милонги - Филип Стоилов. Резултатът разочарова организаторите, които определено се надяваха на по-голяма и по-редовна посещаемост на милонгата през няколкото месеца на нейното съществуване. Фактът, че единият от двамата най-редовни посетители всъщност не танцува аржентинско танго и че посещаемостта на милонгата постепенно намаляваше с времето, доведе организаторите до извода, че тази милонга не се радва на необходимия интерес от страна на Софийската танго общност. Тъй като милонгата бе станала нерентабилна, организаторите взеха решение да преустановят провеждането на милонгата за неопределн срок. Благодарим на всички, които посещаваха милонгата Тангобар и на тези, които помагаха за нейното реализиране.

1 коментар:

Tzveti каза...

Е-е, защо така? Наистина ли не е рентабилна тази милонга? Да не би денят сряда да е проблем? Не е ли прибързано това решение? Вярно, че като става въпрос за пари, решенията са категорични.
Аз съм разочарована - не от решението на организаторите, а от факта, че наистина на това прекрасно място идват малко хора.
Иначе безкрайно благодаря за наградата - прекрасна е! Пуснала съм и албума, и дисковете да се гледат и презаписват от всички - разбира се, албума най-напред на Дилян...
Ще се видим по празниците, не е хубаво толкова тъга около тях, нали?